Tisztelt Hölgyem, Uram!

Egy különleges sporteseményre szeretnénk meghívni Önt és/vagy 8-10 vállalkozó szellemű, sportos munkatársát.

Az evezős évad ünnepélyes megnyitóján ismét megrendezzük az elmúlt évben nagy sikert aratott

Fapados Oxford- Camridge, avagy cégek közötti evezősversenyt”

Idén az olajtársaságok részére külön futamot rendezünk.

Ezt a versenyszámot a 18. századi angol királyi tízevezősök mintájára készült hajókban bonyolítjuk. Ezekben a hajókban a mozgás egyszerű és biztonságos, nem igényel komolyabb evezős előképzettséget.

A gróf Széchenyi István Emlékverseny, amelynek keretében erre a futamra sor kerül, az evezőssport legnagyobb létszámú közönséget vonzó, nagy médianyilvánosság mellett zajló eseménye. Kiváló lehetőség arra, hogy tovább növelje az ön cégének ismertségét.  Ezentúl az evezés csodálatos eszköze a csapatépítésnek. Aki a vizen megtanulja, hogy a HALADÁSHOZ EGYIRÁNYBA és EGYÜTT kell húzni a lapátokat, az a civil életben és a munkahelyén is együttműködő, jó csapatjátékos lesz.

Szeretettel várjuk Önöket a versenyre és az azt követő szórakoztató szabadidős programokra a margitszigeti telepünkön (1138 Budapest, Hajós Alfréd sétány 2.)

További információkat és a nevezési feltételeket mellékeljük.

A rendezők nevében tisztelettel

dr. Domonkos Anna

alelnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr821052799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allianna 2009.04.08. 11:00:10

Először is gratulálok mindenkinek, akik a hosszútávún leküzdötték a távot, és legyőzték magukat.
Már régóta várom, hogy valaki fűzzön kritikai véleményt a blog színkódjaihoz, de nem tudom tovább magamban tartani, hogy a sötétszürke háttér a világoskék betűkkel nekem kifejezetten fárasztja a szemem. Világos háttér, sötét betűkkel - ez az én javaslatom. Elnézést, ha nem értetek velem egyet, és ha így marad akkor is fogom látogatni az oldalt:)
Üdv. mkinek!

allianna 2009.04.08. 11:01:03

no meg a fehér betűk...

Orbán · dnhe2.blog.hu 2009.04.08. 23:25:56

Jól van na, én rontottam el az utolsó bejgyzést. A színképről hajlandó vagyok tárgayalni, mert a fejlécet mostanában akarom cserélni, meg lehet mást is:)...
süti beállítások módosítása