Meghívó mindenkinek!!!

2009.04.17. 11:13

MEGHÍVÓ

 

Kedves Evezősök, Szülők és Evezős barátok!

 

 

Tisztelettel meghívunk Benneteket és kedves családotokat az evezős évad ünnepélyes megnyitójára, a XIX. gróf Széchenyi István Emlékversenyre, az azt megelőző ünnepi megemlékezésekre, valamint a kiegészítő rendezvényekre.

 

 

Időpont: 2009. április 26. 9:30 óra

Helyszín: Wesselényi-csónakház, Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 2.

(A Margitsziget budai partján a Sportuszodától északra)

 

 

Az ünnepi rendezvény idén is az I. világháborúban elesett evezősök emlékköveinek megkoszorúzásával kezdődik 9:40 órakor, a Margitsziget pesti oldalán ( Európa Ház). Kérjük a Tisztelt Vendégeket, hogy érkezésüket a Wesselényi-csónakházra 9:30 órára tervezzék (innen kb. 10 perc séta az emlékkövekig).

 

10:00 órakor a Wesselényi-csónakháznál folytatódnak az ünnepi események.

 

A rendezvény az evezős sport leglátványosabb eseménye, amelynek a sikere évek óta elsősorban az egylet vezetői és tagjai, a mostani és a régi evezősök, valamint a kedves szülők összefogásának, önkéntes munkájának köszönhető. Az idén is számítunk mindazok segítségére, akik 25 én, és/ vagy 26-án tudnak néhány órát arra szánni, hogy egy lelkes csapat munkájának részesei legyenek.

Kérjük szíves visszajelzéseteket, hogy 25-én az előkészítésben (takarítás, terep- és terem- rendezés, stég javítás,céges csapatok eveztetése stb.) és/vagy 26-án a rendezvényen(büfé,ruhatár, forgalom irányítás, hoszteszkedés, szükség esetén evezés a tízevezősben stb.) tudnátok e segíteni.

 

A hagyományoknak megfelelően köszönettel vesszük a büfében árusítható házi süteményeket.

 

 

Üdvözlettel a rendezők nevében:

 

Denk András

elnök

Danubius Nemzeti Hajós Egylet

 

Részvételére vonatkozó visszajelzését a 239 4241 telefonszámon vagy a info@danubiusnhe.com email címre kérjük megküldeni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr701070451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SH. Hanna 2009.04.28. 20:20:06

Ime a Szebi évadnyitós képei:
picasaweb.google.com/szebelledylaszlo/Dnheszechenyi20090426#
Gratulálok és köszönjük szépen a szervezőknek!!!
süti beállítások módosítása