BREST IV

2009.09.19. 17:28

 Kis körben ülök, itt a bresti céltorony mellett – Szekér, Szabó Kata és Varga Tomi. Már meg volt a délutáni edzés, de csak gyorsan tudok/lehet írni, mert megy busz az 5 Karika szállóba.

A délelőtt, mivel Annáék, már tegnap bejutottak, csak értünk szállt a DNHE energia, de sajnos helyre kerültünk, mint futballválogatott. De mentségünkre legyen mondva, sokkal jobb minőségben eveztünk, mint tegnap. A célunk meg van, széttépni, szaggatni, a szlovénokat, visszavágni a bled-i gyalázatért. Vagyis őket ismerjük, és holnap próbáljuk megverni őket. Kb 4-5 másodpercet kell beletenni, és remélem menni fog.

Ami a többieket illeti, Tominak úgy tűnik sok volt a tegnap, de nem érzi úgy, hogy rossz volt a pálya, de mindenképp bizonyítani akar, holnap a kisdöntőben.

A négyesnek és Katinak sem sikerült a bravúr, de menni kell…

Béla és Bobo megadta az alaphangot, és remélhetőleg széttépik a vizet és behúzzák a megérdemelt dobogót.

Szóval holnap reggel mindenki üdvözülésre számit…

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr941392987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása