Kedves evezős barát!

2010.06.18. 08:49

 

Mellékelve olvashattok egy "segítség kérő" levelet.

Dióhéjban arról van szó, hogy az egyletemben (Danubius Nemzeti Hajós Egylet) van egy lány, inkább már nő (nagyon sok OB nyert már egyéniben, világcsúcstartó ergometeren, 2000-ben olimpián volt, stb), Alliquander Anna, aki tavaly EB 4., VB 8. volt csapatával - ketten vannak(Hajdú Zsuzsi atársa). Úgy alakult, hogy a MESZ 2 hete bejelentette, hogy év végén utólag téríti az idei versenyeztetést - ami a Cash Flowját a klubnak és Annának is "érzékenyen" érinti. Az első világ kupa a héten van, nem kell aggódni mennek, de a finanszírózást nem igazán tudjuk, hogyan oldjuk meg. Az éves ktg 1,3-1,5 millió forintban kummulálódik.

Ha van esetleg lehetőségetek, ismeretségetek, szándékotok segíteni kérlek benneteket szóljatok, írjatok. A mellékelt levél sorolja, hogy milyen "viszont szolgáltatásokat" tud adni a klub cserébe.

Köszönettel:

Orbán Gergő

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Evezős Barátunk!

 

 

2010-ben a Danubius Nemzeti Hajós Egylet egyik kiválósága, dr.Alliquander Anna, aki az elmúlt évben  az evezős sport legjobb eredményét érte el (EB. 4. hely) partnerével, a csepeli Hajdú Zsuzsival, női könnyüsúlyú kétpárevezősben  versenyez és méri össze erejét a világ más országainak versenyzőivel.  

 

A legközelebbi világ kupák  színhelye München, majd Luzern. A világkupák után - amennyiben eredményesen szerepelnek - részvételi jogot nyernek az Európa Bajnokságon (Portugália), illetve a

Világbajnokságon (Új Zéland) való indulásra is. E négy versenyen történő indulás jelentős anyagi terhet ró mind Annára, mind egyesületünkre,  a Danubius Nemzeti Hajós Egyletre. A hazai evezős sport sajnálatos módon nem bővelkedik anyagi erőforásokban, a nemzetközi versenyeztetés költségeit a kluboknak és a versenyzőknek kell vállalni. A MESZ csak utólag, eredményes szereplés esetén járul hozzá a költségekhez.

 

Kérjük, amennyiben lehetőséged van rá támogasd Anna részvételét fenti versenyek valamelyikén, vagy segíts támogatót szerezni. Cserébe  reklámozási lehetőséget tudunk biztosítani:

 

Külföldön: versenymezen, hajón, lapáton,

 

Itthon: reklámfelületet a Margitszigeten található telepünkön, illetve lehetőség van a támogató cég reklámtáblájának, molinójának kihelyezésére a Szegeden megrendezésre kerülő Országos

Bajnokságon is.

 

Igény szerint az Egylet eszközeinek (ergométer, kondi terem ) a használatát is fel tudjuk ajánlani.

 

Várjuk mielőbbi válaszodat, reméljük és bízunk benne, hogy egy széleskörü összefogás hozzájárul versenyzőnk sikeréhez, s ezzel a magyar evezős sport további eredményességéhez, és ezzel együtt a támogató cégek ismeretsége is növekszik.

 

 

 

A DNHE elnöksége nevében

 

dr Domonkos Anna alelnök (06 30 9614 386) és

Máté Ibolya elnökségi tag      (06 30 251 4344)          

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr892090696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása