Az OB 2. napjának mérlege

2010.07.18. 08:36

2 arany NI ks 2x; mini 12 évesek

ezüst FFks 8+; FF ks 1x ; NF ks 1x; NI 2x; FI ks 2x;

bronz FF 4+; FI 4+; veterán mix 2x

4. hely FF ks 1x

5. hely FT 8+

6. hely 2 FF 2x; két mini 1x12 évesek; NF ks 1x

A szegedi bajnokság utolsó napjának reggelén, a pálya hoteljének büféjében írjuk a bejegyzést Ági nénivel a klub gondnokával, tanuló segédedzőjével és egyben kicsit mindenesével. A tegnapi eredményeket vitatjuk meg: nagy örömünkre serdülő lányaink (Polivka, Bene), lelkes munkájuk gyümölcsét arathatták tegnap, mikor is fölényesen nyerték a női ifi könnyűsúlyúak dubló versenyét. Edzőjüknek Buday Annának más számokban is jó eredményeket értek el versenyzői: így az ifi lányok ezüstje (Kelecsényi, Korom); és a fiúk (Jurászik, Kovács, Krizsán, Horváth, k: Dabóczi) kormányos négyesben elért bronza is szép emléket adhat a tegnapi napról. Az örömben üröm, hogy a címvédőként érkezett Krausz, Simon férfi ifi ks dubló nem tudta címét megvédeni egy kilazult lábtartó csavar következtében, de még így is sikerült a második helyet megszerezniük.

Miniseink 12 évesek kategóriájában jól teljesítettek, így Polivka Bálint első helye és Pap Dániel és Kékesy Vince 6 helye is reményt ad a jövőre nézve. Nagy-Pál Antal tanuló a nyolcasok között is tisztesen helyt álltak és 5. helyet szerezték meg a nehéz versenyben.

Legtöbb érmünk ezüst színű lett a nap folyamán. Sajnos. Ahogy a Hunrowing.hu is hozta, trónfosztás történt női ks egypárban, Dr. Alliquander Anna sajnos csak a második helyet tudta megszerezni, válogatottbeli társa Hajdú Zsuzsi mögött. Ez önmagában nem lenne baj, de Anna sajnos elégedetlen volt teljesítményével, de remélhetőleg a női ks dublóban, László Vercsivel javítani tud ma. Vercsi ugyancsak bejutott a tegnapi szkiff döntőbe és ott 6. helyet szerezte meg.

A férfi ks szkiffek mezőnyében Csepregi „Csepi” Gábor hozta a papírformát és a világkupa győztes Galambos Peti után tisztán szerezte meg a második helyet, majd negyven perccel később már a ks nyolcasok mezőnyében állt rajthoz. Nyolcasunk büszkén helyt állt, de sajnos nem sikerült visszaszereznie a tavaly a Szeged által elhódított bajnoki címet.

Bronzot sikerült szereznie a Varga, Dr Vajda, Nagy-Pál, Erdélyi k: Balogh kormányos négyesnek, valamint veterán mix dublóban Dr. Petrovszki Ágnesnek és Rózsa Bálintnak a hobbis szakosztály képviseletében.

Végül ismét a cikk szerzőjének részvételével indított csapat, a férfi dublóval zárom a cikket: mi nem mentünk annyira rosszul, de volt már jobb is, így hatodikok lettünk Hénap „óriás” Zsolttal.

Big up.

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr252158327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása