Super zöld

2010.01.01. 20:54

BUÉK mindenkinek!

Boldog, sikeres és evezett kilométerekben gazdag évet kívánok mindenkinek!

Tegnap megtörtént az év elbúcsúztatása, illetve köszöntöttük az új évtizedet – ki így, ki úgy.

Nem is tudom, mikor volt utoljára szilveszteri buli lent a klubban – talán volt tavaly is, bár valószínűleg összehasonlíthatatlan az ideivel. Az idei buli kellemesen indult: kicsi twisterezés, beszélgetés, iszogatás, gitárláda hangerő próbálgatás. A képeket visszanézve, azt hittem, hogy ismét a szokásos laza kis DEK-es buli fog kezdődni, amikor egy két serdülő megismeri a porcelán IFA vezetés tudományát, éjfélkor nézünk egy tűzijátékot a tetőről,  beszélgetünk vallásról politikáról, némi tánc, és hasomnlók.

Mindez adott is volt, hisz a hangfalból bömbölt a rock és nagyon sokan összejöttünk a most már „régieknek” nevezettek közül is sokan le jöttek. Mindenki fel vette legszebb öltönyét, pulóverét nyakkendőjét, tróger trikóját, a pomádé és a feromon illata betöltötte a teret. Tánc a nagyteremben, chill a földszinten. Étel is ital is akadt bőven és twister mellett az activity forgott a legjobban.

Sokan hoztak ismerőst, ismerősöket, akik közül sokan jó embernek is bizonyult és a lányok is fiúk is jól érezhették magukat, mikor az iskolai zsúr kezdett felpörögni.

Az estét a Margithíd Budai hídfőjén fejeztük be, ahol Zentkó Laci biztosította a talp alá való teret, a mintegy 25 after partizóknak. A bulit igazi magyaros házibuli filing uralta – tálca sör, teafőzés reggel 3-kor, teraszon álldogálás, fotózkodás, és szemmel méregetés – tánc és tánc. Zenéből csak a legjobb - PASO, Tankcsapda, Tükrös és ami Laci egyetlen egy írott Mp3 CD-jén volt. Kb. 4-fél5 felé kezdett el széthullani a társaság és sokan le is feküdtünk, ki itt, ki ott.

A képeken látszik, hogy minden rendben volt a hangulattal, a tánccal és szeretettel, békével.

Az új év köszöntése egy fergeteges „5. elem” nézéssel indult, reggel az ébresztő után, számomra ez a Corban szívem felkiáltás volt. Idén nem hó fogatott minket, mint egy éve, és kicsit szomorkás lehetett minden vérbeli evezős, hogy nem használta, használhatta ki a 7 fokot egy jó evezésre, de valószínűleg a családi kirándulások minden hol adták.

Minden zöld*  - volt.

Ami viszont kevésbé volt zöld, sőt inkább BZZZZ kategóriába esett, az a bulinak tizenegy órától kezdődő része volt. Amikor egyre több fiatal – értsd az osztálytárs osztálytársa - érkezett meg.  Akik ugyan először hozták a pesti bolondozást magukkal a fiatalságot, a lüktetést, viszont egyszerre olyan hangulatot teremtettek, amit legjobban Hobo – Orgia című dalához lehetne hasonlítani. Sok mesehősöcske, próbálta azt hinni, hogy mi vagyunk Ali Babái ők pedig a negyven rablók. A porcelán IFÁkat sorra parkolták az udvaron, mindössze az volt a fura, hogy csak egy két defekt volt. Szerencsére itt az autó mentők közre szóltak. A tv-maci elindította szokásos, szilveszteri Gálvölgyi showját és a nagyteremben elindult a csúszkálás a jégen. Valakinek a valakijét meglegyintette egy szellő, aminek valójában tornádónak kellett volna lennie, mert hát kémikusnak gondolta magát a fiatal World of Warcraft játékos, csak azt tévesztette el, hogy nem a virtuális világban az F2 nyomogatásával tudja összeszedni a legtöbb pontot.

Éjfél, ami számomra, mintha nem is lett volna, mert kicsit a felgyorsult események hatása alatt álltam, úgy ment el, mint, ha nem is lett volna. Akkor a Gárdonyi Géza utcai legendás, „itt volt az egész Rózsadomb” buli kedvéért lezártuk a tett helyszínét és csoportfényképezésre indultunk a Margithíd aluljárójába, ahol az előbbi bekezdés is kezdődött.

Néhány tanulságot levonhatunk összegzésképpen:

1.     nyílt bulit ezen túl csak belépővel és ajtón állóval csapunk – mert a költségek annyira nem fedezik az élményt a rendezőségnek

2.     hangcuccnak lesz felelőse,

3.     az öltözőket zárjuk,

4.     biztonsági őrök lesznek

5.     nem tartunk bulit

6.     Szilvesztert nem ünnepeljük többet – sehol az országban

Egy kicsit az volt a szomorú a dologban, hogy takarítás közben senki sem festett úgy, mintha élete buliját zárta volna, hanem egy anyagilag és élményileg is erősen necces estét.

Néhány üzenet:

1.     Vercsinek és Bene lányoknak mindenki jön eggyel, illetve a teljes takarító brigádnak.- akiket itt most nem sorolnék fel – majd a fotó úgy is körbejár (talán csak a Korom család képviselőjét)

2.     Az egyik lány nagyban kereste a karkötőjét meglett, Vercsi tudja hol van,

3.     A srác, aki varázsolt a nagy teremben, remélem tudja, hogy mért érte az attack.

4.     Mindenki írja meg, hogy utólag, hogy hány havert hozott és kiket, Rárónak, Vercsinek és nekem – mert érdekelne!

5.     A srác, aki elhagyta a pulóverét hívjon fel (egyébként nem lett meg)

BUÉK mindenkinek és Big up

ui.: Takarítás végeztével megérkezett Ali Anna, mint ügyeletes ergos

*Zöld – az 5. elem egyik kulcs kifejezése, vagyis minden rendben volt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr971638001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekerlac 2010.01.02. 13:12:11

ehehehehe
így utólag visszagondolva az biztos, hogy ez a szilveszteri mulatság feledhetetlen marad!:)
és végre megszületett a blog történetének legeslegjobb bejegyzése, amire már rég vártam..:)

L.Vercsi 2010.01.02. 16:55:22

Azért a takarítófiúknak is respekt:)
süti beállítások módosítása