Honlap gyártás 2.0

2009.09.09. 05:53

Kedves olvasó, Danubiusos evezősök, szülők, látogatók!

A bizonyára sokan vagytok, akik rendszeresen olvassátok, látogatjátok a honlapot/blogot. Közületek valószínűleg kevesen vannak, akik tudják, hogyan indult ezelőtt nyolc évvel a Danubius internetes „feltöltődése”. Akkor egy maréknyi csoport a klubból (Dalos, Amiga, Jakab, Bei és még néhányan) vállalta fel, hogy legyen a klubnak egy ilyen eszköze, fóruma és hetekig tervezete, gyűjtötte, töltötte az anyagokat ehhez.

Ez rengeteg munkájukba és egy akkoriban Mirai Interaktive néven működő baráti cégnek köszönhetően, kivételen minőségi formában jött létre és évekig standardként szerepelt a hazai evezős internetes közösség számára kivételes képi és tartalmi világával.

Azóta, sajnos el haladott felette az idő és a már nem tudott megfelelni a képnézegetés, fórumozás, zárt tartalmak, youtube és hasonló manapság, alapnak számító honlap alkalmazásnak, tartalomkészítésnek.

Ezért 2007. novemberében úgy döntöttem, elindítom a dnhe2.blog.hu oldalt, melyre elsősorban a klubot érintő ügyeket, evezős közérdekű infókat, élménybeszámolókat, stb. szándékoztam feltölteni, egy magamfajta informatikai minimummal rendelkező fejével. Ezt az oldalt apránként fejlesztgettem/fejlesztgetem, de sajnos csak apránként. A legtöbb időt a főprofil persze a tartalom értsd.: cikkírás vitte/viszi el, de emellett szükség lett volna egyéb informatív/multimédiás tartalmakra is.

Így vetődött fel a www.danubiusnhe.com létrehozása, ami már egy másik internetes baráti cég (http://www.c-p.hu/) segítségével folyamatosan elérhető és használható. Az oldal összerakásában Vanczák Gergő és Teszár Balázs segédkezett, a hobbis tartalmakhoz Rózsa Bálint és Ligeti Zsolt nyújtott segítséget

Sajnos azonban ez ma már nem elég. Szeretnénk egy újabb szintre lépni az oldalakkal kapcsolatban. Mind tartalmilag, mind formailag. A végső cél a dnhe2.blog.hu beolvasztása lenne a klub rendes oldalába, viszont mielőtt ez megtörténik szükség, van az előbbi szint meglépésre.

Ehhez szeretném segítségeteket kérni, elsősorban Danubiusos körökből.

Ha valaki kedvet kapott  - jelezze nekem

Üdv.: Orbán Gergő 

orbangergelyj@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr501370201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása