Luzern középfutamok után

2011.07.09. 17:52

Luzernben reggel esett, aztán sütött a nap aztán megint esett. A versenyek reggeltől folytak.

Menjünk szép sorban. Csepi reggel állt rajthoz és mondhatni egyszerűséggel és magabiztosan nyerte futamát, így összetettben 19. helyet szerezte meg.

Annáék egy kicsivel később indultak, ők 3.ként értek célba, így végül 20.-ak lettek.

Béla/Bobo párhuzamosam odatette magát és megverte a a sokszoros "matuzsálem über ganz menschen fisa honlapon saját galériám van olimpiai érmes" Ramon di Clemente Dél-Afrikából, ami azért nem kis dolog.

Gruber, akinek a második legjobb teljesítményt hozta a magyar csapatok közül 12. végzett a könnyűsúlyú szkiffek mezőnyében!

Béke!

ui.: néhány kép a FISA/Getty images/igor meyer copyrightjával

 

Az Öreg Tim - igaz egyidősek vagyunk - még mindig tudja hogyan kell! És a kép is ütős

Hamish Bond és Eric Murray technikáját nem tudom hányan követik Magyarországon, de lehet, hogy van abban valami, hogy scull és sweep hajókban máshogy kell hátra dőlni és valahogy Kanada környékén éreztek rá igazán + Olaszországban is csak ezt mondta Az öreg Marco mikor kivitt evezni

Nem tudni, hogy a fotósnak volt nehezebb, vagy a szkiffesnek a háttérben

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr413053277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása