Igen eltelt az első négy hét amióta megindult a dnhe2.blog.hu. Bejelenthetem, hogy úgy néz ki kezdi meghozni gyümölcsét a munkánk, mert kezd stabilizálódni és egyben gyarapodni a napi látogatottságunk mértéke- vagyis hányan nézitek a lapot.

Ez a szám az elmúlt napokban már elérte néhol a 45-50 főt, de átlagosan hozta a 35 főt. Ez úgy gondolom, ha nem is egy nagyon nagy szám, de egy indítás.

Közérdekű dolgok!!

Sajnos szomorú dologgal kell ezt kezdenem. Szomorú, mert ti is látni fogjátok, hogy a számok nagyon sokat jelentenek. Október 31-ig az elmaradott tagdíjak értéke meghaladta

az 500 000 Forintot!!!! Ha belegondoltok ez négy pár

Concept 2 lapát, egy Bart szkiff majdnem teljes ára, hat évadzáró étkeztetésének ára, az OB-n a csapatunk szállás díja, két versenyző nemzetközi versenyeztetésének díja egy évben, két repülőjegy oda-vissza Új-Zélandra és még sorolhatnám. Egy szó, mint száz, aki nem fizet vagy nem kér haladékot, vagy támogatást a tagdíjra annak tagságát/telephasználati jogosultságát (hajó/konditerem/ergo/zuhany/szekrény/uszoda) 2007. december 1 - től fel kell, hogy függesszük! Kérlek titeket a tagdíj fegyelem jobb tartására különben igényeitek sem lehetnek reálisak a viszont szolgáltatással kapcsolatban.

Más, de ugyancsak fontos témák. Az elmúlt hetekben sajnos be kellett fejeznünk a vizi felkészülést a zord időjárási körülmények miatt, de! A telep továbbra is nyitva tart és edzések folynak az edzők vezetésével elsősorban. Ezt azért emelem ki mert leginkább a serdülők és ifik közt nagyon elharapódzott az edzések látogatásának időrendi mikéntje és mennyisége. Szóval nem véletlen, hogy délután 3 órakor van az edzés, nem félkettőkor és nem fél hatkor. Ez már a felnőttek ideje akik dolgoznak/egyetemre járnak. Ha utánpótláskorú vagy egyszerre járj a többiekkel és az edzővel, mert: az edző így tud tanítani, mert együtt vagy a versenyzőtársaiddal, akikkel így versenyezni tudsz, mert van egy elvárt rend, amit betartanak mindenhol a világon. És edzőidnek is sokat segítesz ezzel.

A téli edzésrend kint van a faliújságon!

A Karácsonyi és az eredményes sportolók megjutalmazási ünnepségére előre láthatólag december 22 - én (szombaton) a déli órákban fog sor kerülni (a pontos időpontról a napokban értesítést adunk). A karácsonyi húzásra már fel lehet iratkozni, a faliújságon található A4-es lapra. A húzást jövő héten kezdjük (nov. 26). A rendezvényre mindenkit sok - sok szeretettel várunk (részletek később)!

Most tudtuk meg, hogy a 2008 évi Országos Bajnokság időpontja: 2008. augusztus 22 - 24 (helyszín: Szeged!)

És kérek mindenkit akinek van idei fotója az adja oda valamilyen (leginkább elektronikus)

formátumban, hogy az idei album és naptár eltudjon

készülni!

Végül pedig íme egy csoport a Franciaországi Tengeri evezős VB-ről…

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr29237697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása