Pozitív visszacsatolás

2008.05.30. 12:44

Zarándy Pál, gazdasági alelnökünk kért meg  a következő üzenet tomácsolására -Orbán:

2008. május 28-án, kora délután három fiatalasszony szállt le a villamosról a Szigetbejárónál, három babakocsival és összesen öt kis gyermekkel. Miközben annak a logisztikai feladatnak a megoldásán tanakodtak, hogy az aluljárón és a lépcsőkön át hogy juthatnának biztonságosan a Szigetre, egy fiatalember sietett a segítségükre és több fordulóban megoldotta a kocsik átszállítását, miközben a mamák vigyázhattak csemetéikre.

A Beszélgetés során kiderült, hogy a fiú a DNHE klubházába tart, evezős edzésre. Kilétét nem tudom, mert a mamák közül nem nagyobbik lányommal beszélt, aki később elmesélte nekem az esetet, és aki – mint az Egylet ismerője – rákérdezett volna nevére, csapatára.

Örülök, hogy az udvariasság még létező erény evezőstársain körében, és a segítséget köszönöm unokáim, lányom és magam nevében.

Zarándy Pál

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr8494935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allianna 2008.05.30. 13:30:32

****** mindenkivel nagyon udvarias, igaz, ő egyszerre három babakocsit is elbírt volna.

No, így mindenki odaképzelheti a csillagok mögé saját udvarias kedvencét, babáját, szerelmét, és lassacskán....VILÁGBÉKE lesz!
süti beállítások módosítása