Sziasztok!

Ismét tagdíj miatt írok, üzenek. Mivel január hónapban rendkívül rossz volt a tagdíj/telephasználati díj fizetési morál az elnökség úgy döntött, akinek két hónapnál több elmaradása van le lesz tíltva a belépője.

Mivel ez, már több, mint egy hete ki van írva klubban ezért február 10.-e után lép érvénybe, addig kérlek benneteket rendezzétek a tartozásotokat.

Amennyiben ezt nem teszitek, minden egyes aktív telephasználat (futás, kondi, ergo, spinning, zuhany, stb.) után alkalmi díjat (700 Ft) kell fizetni. Ezeket helyszínen rendezni kell!

A Kisház kapcsán ugyancsak történtek fejlemények a kipakolás óta. A hátsó részen az álmennyezet ki lett bontva. Sajnos, több gerendát is ki kell, majd cserélni a tető és az oldal fal javítása mellett, mivel elrohadtak. Szerencsére gombásodást nem fedeztünk fel.

A ház dőlésével kapcsolatban úgy tűnik sikerült egy viszonylag költség hatékony megoldást találni, de az anyagköltségét a javításnak továbbra is állnunk kell. Ennek összege alacsony becslés szerint is 250-300 ezer Ft-ba kerül. Akinek van lehetősége ebben segíteni. kérem, jelezze azt felénk.

Remélhetőleg a vízre szállást már a kisházon kezdhetjük meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr32919042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán · dnhe2.blog.hu 2009.02.04. 21:11:00

gyönyörű! már csak azt tudnám, hogy ez a kamera leolvassa, rögzíti is a rendszámot? vagy csak azt felismeri ami benne van a kompjuterben:)

SH. Hanna 2009.02.07. 00:36:30

Látom készülsz az egyéni csúcsra:-)
Hajrá!!!
(5

Orbán · dnhe2.blog.hu 2009.02.14. 22:15:50

Dalos!
Ezt ki csinálta? Azt azért díjazom, hogy evzős hajót rajzolt, de elég kiábrándító maga a történet-szöveg...
süti beállítások módosítása