A Danubius Nemzeti Hajós Egylet közvetlen elődje, a Danubius Evezős Klub megalakulásának 20. évfordulója alkalmából Baráti Találkozót rendezünk

                          Időpont: 2009. február 27 17:30

                          Helyszín: Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 2. (budai oldal, a „sportuszoda” mellett)

A találkozóra szeretettel várjuk mindazokat, akik részesei voltak Egyletünk, vagy jogelődjeink, a Nemzeti Hajós Egylet, illetve a VM Csemege SK evezős életének, továbbá mindazokat, akik nemzeti értéknek is tartják a gr. Széchenyi Istvánig visszanyúló hagyományokat és az evezés lehetőségét a főváros szívében.

Az összejövetelen tájékoztatást nyújtunk a klub sikereiről, gondjairól, az evezésbe és az egyleti életbe való aktívabb bekapcsolódás lehetőségéről.

Szeretnénk, ha nemcsak a találkozóra jönnétek minél többen, hanem ezt követően rendszeresen sportolás, barátokkal való találkozás, vagy egyszerűen csak kikapcsolódás céljából is.

 Az eseményre újságírókat is hívtunk, hogy a szélesebb közösség is tudomást szerezzen, a mi „kis” evezős életünk jelenéről, múltjáról, jövőbeli céljairól és a klub előtt álló kihívásokról.

Részvételi szándékotokat, kérjük, jelezzétek a postmaster@danubius.t-online.hu e-mail címen!

A DNHE elnöksége

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr78960078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán · dnhe2.blog.hu 2009.02.23. 10:20:34

www.freshhh2009.net

Ajánlom az összes vegyésznek, olajmérnöknek, építőmérnöknek (erőmű építés)...

Orbán · dnhe2.blog.hu 2009.02.23. 10:21:10

na jó, informatikához értő és közgazda is lehet
süti beállítások módosítása