(A következőkben Domonkos Anna levelét közlöm a "Megújulás" és a "Ki lehettag" c. írásokra - Orbán)

 

Kedves Gergő és Vercsi!


Örülök a cikkeiteknek!Valamikor volt már ilyen hangulat  és klubélet egyletünkben, Dipol korosztálya még emlékszik rá?! Az okokat, amik idáig vezettek érdemes elemezni, de még fontosabb előre nézni és jó irányba mozdítani a klub szekerét. Ez sugárzik mindkét cikkből , ezért örülök neki.

Mi öregek, a DEK-DNHE  alapítói mindig is hangsúlyoztuk: nem "versenyistállót" akarunk, hanem valódi klubéletet, ahol az evezés minden válfaját űzök megtalálják a helyüket és jól érzik magukat akkor is, ha csak heti 3 evezést vállalnak, vagy a versenyzésből "kiöregedők" esetleg még annyit sem, de kötődnek a margitszigeti evezéshez, a klubhoz és egymáshoz.

Azt is nagyon pozitívnak tartom, hogy az evezős klubok közül elsőként kezdtünk felnőttek oktatásával foglalkozni, és akiket megtanítottunk, azok közül sokan megszerették, itt maradtak és aktív tagjai lettek egyletünknek (Ligeti Zsolt volt az első,azóta elnökségünknek is tagja lett, és a most megválasztott Zentkó László is ebbe a csoportba tartozik. 

Természetesen a legtehetségesebbeket az egylet erejéhez mérten mindig is támogatta és remélem a jövőben is támogatni fogja, hogy elérjék kitűzött céljukat és büszkék lehessünk rájuk mindannyian!

Köszönet mindazoknak, akik az elmúlt 22 évben nemzetközi szinten is képviselték a DNHE-t (a  neveket csak azért nem sorolom, mert senkit nem szeretnék kihagyni, de egy történelmi visszapillantás keretében hamarosan megteszem).

Bízom benne, hogy a klubban most tevékenykedő edzők egymást is segítve, ennek a sokirányú feladatnak megfelelnek, és a mindannyiunk által áhított jó klubélet  kibontakozásának az erjesztői lesznek.

Igaz, hogy az egylet életben tartásáért mi, az elnökség tagjai vagyunk a felelősök, de a fiatalok irányába történő kommunikáció javításáért az edzők tehetnek a legtöbbet, ahogy ezt Hörbi jó kezdeményezései bizonyítják.

Hajrá Alianna! Csepi! Ráró! Polivka Dóri! Balu és a többiek!

Kicsit fáradtan, de töretlen lelkesedéssel :Anci

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr152920730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása