Kedves Tagok/barátok/lejárók!

Ismét eljött az év vége, és mint ilyenkor szokás a klub megrendezi hagyományos karácsonyi összejövetélét. Ilyenkor megajándékozzuk egymást, az eredményes sportolókat és az ünnep meghitségében eltöltünk együtt egy estét.

Az idei ünnepség időpontja: 2009. December 23. 18:00 a MARGITSZIGETI klubházban.

Aki tud jöjjön, szívesen várjuk!

Még egy dolog:

Idén is elkészítjük a naptár mellett a csoportképet, melyet 2006 karácsonya óta akasztunk a falra az OB-n készült csoportképek egyikével. És ezek mellett a bajnokok, és kiemelkedőt nyújtók képei lógnak egy évig.

Tavaly a e dekoráció költségeire gyűjtést szerveztünk, ami egy befötteseüvegbe bedobott kisebb nagyobb összegekben testesedett me. Idén is ez történt, de ellentétben tavallyal, idén eddig mindösszesen 1200 Ft jött össze, pedig 20000 Ft körül van a kép ára. :(

Kérek mindnekit, aki olvassa ezt a hírt 200-500 Ft-tal támogassa ezt a gyűjtést. sajnos nem állunk úgy, hogy nyugod szivvel klub kasszából kifizessük mindezt.

Köszönettel:

Orbán Gergő a Danubius nevében

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr741612166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása