Sz#ß@$

2012.08.28. 11:42

Van az úgy, hogy tökéletes reggelre ébred az ember. A Nap fel kell, és narancssárga fényével beragyogja a szobát. A kotyogósban forr a kávé és a még a fej sem fáj a reggeli kómától. A tej friss és van meleg víz a fürdőben. Egy kiadós reggeli után a szekrényben a munkaruha és a puha, kényelmesre vasalt inget nem kell vadászni, hanem csak egyszerűen kiválasztani és bepakolni a táskába. Edzés holmiból van elegendő, de nem kell sok, mert az augusztus végi reggel kiváló hőmérséklettel kedveskedik az evezéshez. Időben minden kész, az autó pöccre indul. Nincs forgalom. Budapest nagyja még a Balatonon mulatja az időt és a munkába rohanó apukák inkább csak hét óra után ülnek autóba, ha egyáltalán autóba ülnek, mert a gyerkőcöket nem kell iskolába vinni. A Margitszigeten sok futó fut, kutyákkal, biciklisgyerekkel. A kertészek már elindultak útjukra és a szállodahajók is lassabban mennek az alacsony víz miatt. A víz tükörsima, kevésbé fodrozódik, nincs szél. A sima vízfelületről visszatükröződik Budapest és nyár illat lengi be a klubház udvarát. Tökéletes. Nincs más csak a gondolat a fejemben csak a tökéletes evezés, amikor már az udvaron megyek a főbejárat felé, hogy belépjek a házba, ahol az öltöző mellett a kisház kulcsa is található, amely nyitja azt a két lakatot, ami elválaszt a hajómtól, a legnagyobb játékszeremtől, amit az élet eddig nekem adott, és amit a legjobban szeretek (mármint játékszert).

És ekkor kemény ellenállásba ütközik kemény testem lendülete, amikor is visszapattanok a bejárati ajtóról, ami nincs nyitva. A csipogóm otthon maradt, nincs kulcsom az ajtóhoz. Nem marad más csak várni, várni, várni, de sehol senki és én kétségbe esetten battyogok vissza kocsimhoz, hogy ma reggel nem fogok evezni…

…Na ezt az érzés, hívja a magyar szleng egyszerűen csak úgy, hogy Sz#ß@$

:)

Ps.:Jó evezést mindenkinek a mai napra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr364736743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása