A nagy és sikeres evezős múlttal büszkélkedő DNHE továbbra is szeretne e sportág hazai élvonalában maradni, melynek egyik elengedhetetlen feltétele a korszerű technikai feltételek megteremtése. E cél érdekében igen fontosnak tartjuk öregedő hajóparkunk rendszeres megújítását.

E hosszú távú tervünket, anyagi lehetőségeink keretén belül maradva, folytatni szeretnénk, melyhez további összefogásra, segítőkész hozzáállásotokra feltétlenül számítunk.

 

Közös összefogásunk első nagy lépése volt részben adományotokból és pillanatnyilag még kölcsönből megvásárolt és már le is szállított, a nemzetközi versenyzésre alkalmas kínai gyártmányú 8-as hajó megvásárlása.

 

Tájékoztatni szeretnénk Benneteket, hogy a gyűjtés eredményeként 1.200.000 Ft jött össze, ami a hajó vételárának 10.838 Euró nem egészen 50%-a. A vételár másik felét kölcsönből fizettük ki, amit augusztus 1-ig vissza kell fizetni. A hajó megérkezett, gyönyörű, az új szabványoknak megfelelően szétszerelhető, így két darabban könnyen és biztonságosan szállítható. Reméljük, hogy sportolóink az elkövetkező években sok bajnokságot és nemzetközi versenyeket is fognak benne nyerni!

Ezúton szeretnénk mindenkit ismételten emlékeztetni - a mellékelten megküldött korábbi levelünkkel - eredeti kérésünkre, természetesen megköszönve eddigi segítőkész hozzáállását, hogy az anyagi bázisunk növelésével, akár kapcsolatainak felhasználásával továbbra is támogassa gyermekeink minél magasabb színvonalú sportolási lehetőségeit.

 

Bármekkora összeget jó szívvel fogadunk, és mivel egyletünk közhasznú társadalmi szervezet, adókedvezményre jogosító igazolást tudunk adni.

Bankszámla számunk: 10900035-00000008-14510016. Közlemény rovatba célszerű beírni, hogy adomány, továbbá az adományozó lakcímét és adóazonosítóját.

Végül, de nem utolsósorban rendszeres, aktív sportolásra szeretnénk invitálni Benneteket! Evezésen kívül futás, focizás, konditerem használat és természetesen öltöző-zuhanyozó használat áll rendelkezésre.

 

Részletesebb információkért forduljatok bizalommal Reisinger Péter  (06 30 422 0523 ) vagy Pakó Kata  (06 20 437 4135)sportszervezőkhöz, Domonkos Anna szakmai alelnökhöz (06 30 9614 386), vagy elnökségünk bármelyik tagjához.

 

Az Egylet nevében előre is köszönünk minden támogatást, minden segítő ötletet!

 

Denk András                                               dr,Domonkos Anna                                     Zarándy Pál

elnök                                                            alelnök                                                     

 

Budapest, 2008. június 17.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr26533803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása