Felhívás!

2008.07.13. 21:32

Kedves versenyzők és szülők!

 

Hamarosan elérkezik az év egyik legjelentősebb versenye a Magyar Köztársaság 108.  Országos Bajnoksága, melynek időpontja 2008. augusztus  22-24. (péntek, szombat, vasárnap), helye pedig Szeged.

A verseny előtt – hagyományainkhoz híven - augusztus 18-ától önköltséges edzőtábor keretében már a verseny színhelyén fogjuk az edzéseket lebonyolítani.

Az előzetes költségkalkulációhoz szeretnénk most néhány hasznos információval szolgálni. Részletesebb felvilágosításért minden versenyző érdeklődjék saját edzőjétől, illetve újabb információk is elérhetőek lesznek majd a honlapon, valamint a klubtitkároknál.

 

Szállás      Teleki Blanka Kollégium Szeged. Semmelweis u.5.

Árak:

18 éven felüli versenyző/részvevő esetében

1.440 forint/éjszaka

350 forint/nap/fő – idegenforgalmi adó

300 forint/alkalom – egyszeri mosatási díj

18 éven aluli versenyzők/részvevők esetében idegenforgalmi adót nem kell fizetni.

 

Étkezés

Az edzőtáborozás alatt – hétfő, kedd, szerda- csütörtök – az étkezés önköltséges, minden csapat, csoport saját maga oldja meg, edzője irányításával, az étkezési lehetőségek egyikén. A szálláshely mellett található a kollégium étterme, ahol menü és frissen sült ételek vásárlására, megrendelésére van lehetőség. A menü körülbelüli ára 550 forint. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van arra, hogy a klubtitkárok megrendelik a szükséges mennyiséget, illetve a lent tartózkodás első napján személyesen be lehet fizetni.

A verseny idején – csütörtök vacsorától, vasárnap ebéddel bezárólag – a pályán történik az étkeztetés, melynek költségei

 

Ebéd 1.100 forint/adag

Vacsora: 1.300 forint/adag

A reggeliztetést az Egyesület oldja meg.

 

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a leutazás, illetve a hazautazás megszervezését és költségeit mindenki saját maga oldja meg. Természetesen mindenben segítséget nyújtunk, illetve az edzők saját csoportokat szervezhetnek.

(A szegedi vasútállomástól a szállás 5 - 10 perc gyalogosan. Az edzőtáborozás ideje alatt a szállás és a pálya között szintén önellátó módon, edzői megbeszélés alapján történik a közlekedés). A verseny ideje alatt a pályára történő kiutazást az Egyesület, illetve az edzők/klubtitkár koordinálja, ennek költségeit is az Egyesület fedezi.

 

Szintén az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a verseny időtartama alatt felmerülő költségekhez (3 napi szállás és étkezés, nevezési díj, hajószállítás, helyi közlekedés) költség hozzájárulásaként, egységesen mindenkinek naponta 3.000 forinttal kell hozzájárulnia.

A szállásdíj, illetve étkezési díj megrendelése, befizetése a klubtitkároknál történik.

 

Szeretnénk nyomatékosan felhívni mindenki figyelmét, hogy az Országos Bajnokságon csak azok a versenyzők nevezhetőek, akiknek nincs tagdíjtartozásuk, tehát a 2008. augusztus 31-ig  bezárólag tagdíjuk is rendezve van (legkésőbb 2008. augusztus 15-i befizetési határidővel).

 

Lehetőség van a 2008 2. félévi tagdíj egyösszegű befizetésére, 2008 július 31-ig, mely esetben 1 havi tagdíj befizetésétől eltekintünk. Ha Ön, vagy Önök élnek ezzel a lehetőséggel, nagyban segítik jelenlegi szűkös költségvetési helyzetünk megoldását is.

 

Fontos még az egységes ruházat az O.B.-n indulóknak, amit a versenyszabály is előír. Kötelező a DNHE-s csíkos póló (2000,- Ft) viselése fekete nadrággal. A csapat egységes döntése alapján választható a költségesebb evezősdressz (9000,-Ft) egységes csíkszélességgel, hideg idő esetén alatta egységes fehér pólóval.

 

Sikeres versenyzést és jó szurkolást kíván

 

DNHE elnöksége

 

*A 3.000 forintos kedvezményes befizetés csak abban az esetben érvényes, ha az adott napon versenyez a versenyző. Amennyiben  nincs versenyszáma, a teljes költséget kell fizetnie.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr15566567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán · dnhe2.blog.hu 2008.07.14. 13:04:08

Egy apró, de mégis örömteli hír: az öreg óriás - Vaclav Chalupa mégis kijutott a (!) olimpiájára, ezúttal perorban.

Számomra ugyanakkor érthetetlen, hogy az osztrákok lemondták a ks dublót egy gyakorélatilag értelmetlen belső szabály miatt.

Részletesen: www.worldrowing.com/display/modules/news/dspNews.php?newid=324435

ráró&csepi 2008.07.14. 13:39:08

Újabb örömteli hír!
Két öreg óriás mellett megjelent Orbán és Szekér először :))) de nem utoljára!


www.iztokcop.com/images//podelitev3.jpg

Boris 2008.07.14. 14:29:48

Te Gergő, a képen az a Te gyereked?!!!:)))

Boris 2008.07.14. 14:34:22

Javslat a szegedi edzőtáborhoz meg az OB költségeihez (ha még nem történt volna meg): számoljátok össze, hogy mennyibe kerül az edzőtábor per fő kajával és annélkül és mondjatok egy összeget és ugyanez az OB-ra, mert ebből kb. egy kukkot sem lehet érteni és az embereket úgyis a végösszeg érdekli csak. Az elmúlt években is így volt, a részletek senkit sem érdekelnek (persze, tudom, hogy azt oda kell írni). A pálya kaja összegét felháborítónak tartom! Ez mondjuk a szövi sara!!!! 1000 Ft /ebéd és 1300 Ft/vacsora ez kiakasztó! Mindenkinek jó versenyzést!

Marci 2008.07.14. 21:23:43

Hát tegyük hozzá,hogy az egyberészes dressz ára is kritikán aluli:P...vagy a Helly Hansennel lettek legyártva???...csak azt tudnám,hova megy az a k... sok tagdíj..mert hogy hajókat nem veszünk,az biztos(mielőtt bki írná a 8+,az ugye össze lett dobva felajánlásokból)

Orbán · dnhe2.blog.hu 2008.07.14. 22:32:47

Szia Marci!

Sajnos a dressz azért kerül ennyibe mert az elmúlt 3 évben nem lett új csináltatva, hanem az akkor megcsináltatottból eddig volt készletünk. néhány darab még így is van de L és M-es méret már nincs. Így, akinek kell annak csináltatnunk kell. Azt hiszem megérted, hogy 3 év alatt drágulhatott a gyártás 2500 Ft-tal. Pólónál ugyanez a helyzet.

Én felvetettem a Newavet, vagy Godfrey-t, de nem hiszem a 70-80 eurós árat kifizetné rajtam kívül bárki is a klubban. nem beszélve arról, hogy legalább 30-at kellene venni (ez már 2400 euró).

A tagdíj: ha megnézed az éves költség vetéseinket visza menőleg (közgyűléskor mindenki kap, aki eljön, évközben is lehet kérni visszamenőleg) látni fogod, hogy tagdíjból és telephasználati díjból (a kettő nem ugyanaz!) évente kb hat millió Ft jön össze a kb 19-20 milliós költségvetésbe. A maradék pályázatokból és könyörgésbő jön összeáltalában - vagy nagy szerencse esetén néhány cég támogat minket.

Nos azt hiszem te is látod, hogy a 6 millió nem fedi teljesen a 18-at se. Ezért fontos és sajnos már közhely, hogy mindenki fizesse be tagdíját, mert jelenleg ismét elég nehézhelyzetben vagyunk.

És megjegyzem az elmúlt években összesen 6 Bart hajót vett a klub, amik nélkül nehezen szkiffelnének ma egy páran.

A nyolcasra pedig sajnos nem jött össze teljesen pénz, mint ahogy azt néhány bejegyzéssel korábban olvashattad - kiemelve, hogy 1,3 millió Ft jött be a közösbe - és, aki tud az továbbra is megteheti a hozzájárulását a dologhoz.

Szóval kérlek te is szólj minden edzéstársadnak, hogy fizesse rendesen a tagdíj, mert sajnos már nem székel felettünk a Vörös Csemege, ahová lehetne menni könyörögni.

Üdv.: Orbán

Orbán · dnhe2.blog.hu 2008.07.14. 22:35:23

Ráró, te egy aranyember vagy, végre van képem velük, nekem is:), mint a Zsoltnak.

süti beállítások módosítása