Aki, olvasta az előző bejegyzést, az tudja, hogy két versenyzőnk, Csepregi Gábor és Rácz Róbert, tegnap kezdte a versenyzést Brandenburgban az U23-as VB.

 

Örömmel jelenthetjük, hogy a tegnapi gyengébb kezdés után (5. hely az előfutamban), a fiúk a csepeli Markgruber Balázzsal és a bajai Cselinácz Jánossal ma remekeltek. Jó versenyzéssel sikerült bejutni az „A” döntőbe a dánok csapata mögött. Az első 500 még vezettek, majd visszaestek a második helyre, de azt végig tartották a mexikóiak, az osztrákok és ausztrálok előtt.

 

A csapat többi tagja is jól szerepelt:

 

            Szabó Kati 2.ként jutott tovább magabiztosan a német és szerb ellenfele között – a második ezren mindössze 27/28-as tempó is elég volt.

            Simon Béla és Vinkó Gazsi magabiztosan nyerte futamát előfutamát és jutott a közép döntőbe. A rajtban megszerzett négy másodpercet végig tartották a srácok.

            Tölgyesi Brigi és Bende Zsófi sajnos az előfutamban 6. míg a reményfutamban 5. lett így ők a B döntőben mutathatják meg mit tudnak.

Novák Zsófi és Mariann ugyan harmadikként, de a harmadik legjobb idővel jutott a középfutamba, így van okunk bizakodni a jövő szempontjából.

Galambos Peti és Vargy II. Tamás jó úton haladnak a ks dúblók közt, nem csak futam győztesek lettek, de a legjobb időt is evezték mind a négy előfutamot figyelembe véve.

Nagy Roland és Forrai Dávid ks kettes ma a reményfutamban próbálta ki magát, de ott sajnos harmadikként értek célba, így a „B” döntőben folytatják.

A férfi négypár (Szél, Kelemen, Juhász, Szabó) sajnos csak 5. lettek az előfutamukban, de a bejegyzés megírásáig még nem zajlott le a reményfutam, így értük még szorítanunk kell.

 

Hajrá mindenkinek, a The Official World Rowing Web Site - Results/Current Event Results oldalon olvashatók a részletes eredmények.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr12574280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domonkos Anna 2008.07.18. 22:05:06

A magam és az elnökség nevében szívből gratulálok Csepinek és Rárónak és edzőjüknek Forró Dezsőnek és természetesen a csapattársaknak is !Az előzmények után ez különösen fontos eredmény!Fiúk! Mindent bele a döntőben is! D.Anci

Hanna 2008.07.19. 02:17:50

Gratula a fiuknak!!!!!!
Csak igy tovabb a dontoben is:)))) Sot...

Viszont sajnos helyesbitenem kell az eredmeny listaban:( a noi normal dublo csak "C" dontoben folytathatja a kuzdelmet:(
süti beállítások módosítása