Linz 1.

2008.07.28. 09:56

(2008.07.25.-ei bejegyzés, mely technikai okok miatt maradt le)

 

Gondolom mindenki olvassa a hunrowingot és tudja, hogy mi az elmúlt napokban a linz-i nem olimpiai számok vb-jén.

Mikor jelen sorokat írom, még nem jelent meg a hunrowing "hivatalos" jelentése a mai napról. Sajnos lehetne jobb is a helyzet. Úgyanis egyetlen egy magyar csapatnak sem sikerült bejutni a döntőbe - ami az elmúlt éveket figyelembe véve nem baj illetve újdonság, ugyanakkor szomorú, hogy mindenki hatodik lett. Persze lehet, hogy a kisdöntőben majd remekelni fognak a versenyzőink, de egy kicsit elszomorodtam.

Persze nem is nagyon lehetett tudni, hogy mire számítsunk, hiszen a legtöbb számban (kivéve a férfi sks szkiffet) egy évközi igazán nemzetközi versenyen sem vettek részt a csapatok. Ez persze sok rétű, hiszen ifiben nem is rendeznek regionálisnál nagyobb versenyeket, illetve a felnőtteknél egy kicsit későn volt a "válogató", igaz Hajdú Zsuzsi nem is erre a versenyre készült.

Mindennnek ellenére van okunk örülni, hiszen ahogy lénárd imre is írta a hunrowing fórumra végre volt ismét váltott evezősünk kint.

Az időket végignézve Haller/Tari/Baka csapatot emelném ki, akik a verseny első felében még jó helyen álltak (ötszáznál 1 mpre a továbbjutóktól) ami coxperorban nem olyan nagy távolság. De úgy néz ki ezt a műfajt is tanulni kell. Mivel a végére a táv egészén vezető lengyelek "bedarálták" és eléggé átrendeződött a befutó sorend.

Sok sikert mindenkinek a B döntőre és hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr82588989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása