Linz II.

2008.07.28. 10:13

A reggeli posta és főbb hírek átolvasása után, Én is, mint gondolom legtöbben közülletek elolvasták a www.hunrowing.hu -t, a www.fisa.org , sőt volt aki tegnap akár helyszínen, akár a képernyő előtt követte a vb futamjait.

Gratulálni szeretnék mindenkinek, aki jól versenyzett! A beszámlók és a idők alapján voltak páran. Sajnos idén is váratott magára az árütő eredmény, amit az utóbbi években ezen a versenyen egyedül Szabó Kati és Verőczi Lídia női egypárban elért 4. helyezése jelentett. Ennek ellenére különösesn jó érzés, hogy aki hirtelen akarja felsorolni, hány számban voltunk érdekeltek az biztos, hogy el fog felejteni egyet, mert annyi számban indultunk.

A DNHE ez a világversenyen is tudta magát képviseltetni, Dr. Alliquander Anna tagja valot a 8. helyezett könnyűsúlyú négypárnak. Rémélhetőleg, majd elmondja élményeit - az biztos, hogy sokan fogjuk kérdezni.

Haller/Tari/Baka kormányos kettes jól megmutatta mindenkinek, hogy nincs elveszett verseny, hiszen nem voltak könnyű futamjaik és az idők alapján elég szoros volt a verseny, minden pályán.

Végezetül a ks nyolcas 9. helye remélhetőleg senkit sem tántorít el attól, hogy folytassák, sem szövetségi, sem versenyzői szinten. Ez egy kezdet volt, amire lehet építkezni a jövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr56589016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása