Beléptető rendszer indítás

2008.08.06. 11:49

Örömmel tudatjuk, hogy 2008. augusztus 8.-án fog működésbe fog lépni a PM ház beléptető rendszere és az épület bejáratait figyelő kamerák. Senki ne ijedjen meg, nem akarunk senkit se kirekesztni, illetve nem akarunk senkit sem „megfigyelni”, csupán a jobb biztonság érdekében és a lehetőségnek köszönhetően, hogy installálni tudtunk egy ilyen rendszert történt meg a bevezetés.

A kapu mellett csengő és kaputelefon segítségével juthat be az, akinek nincs belépőkártyája, vagy esetleg most jár először a klubban vagy csak ritkán jár.

A rendszernek köszönhetően egyszerűbbé válik a zárás, idegenek bejárása remélhetőleg megszűnik (így nagyobb biztonságban tudhatjuk a dolgainkat), azon sportolóknak, akiknek túl magas a „korlátlan” telephasználati díj tudunk több alkalomra jogosultságot adó bérletet adni, illetve kizárhatjuk/büntethetjük a notórius nem fizetőket, stb.

Ezzel az utolsó ponttal remélhetőleg javíthatjuk a  tagdíjfizetési fegyelmet, ami elengedhetetlen a mindennapi működésünk szempontjából.

Ha esetleg nincs még belépőkártyád, de szeretnél: 1200 Ft-ért lehet vásárolni az irodában.

Bármi nemű kényelmetlenségért elnézést kérünk előre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr2603301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása