BREST V.

2009.09.20. 15:03

Nos, mindenki tudja már biztos az eredményeket, sőt, legtöbben valószínűleg a futamokat is láttátok a III. European Rowing Champs-ről. Most a nyolcasok után, a haza indulás előtt írok néhány sort, amíg ideér Möszke.

Délelőtt lementek a „B” döntők és 11 körül elkezdődtek az „A” finálék is.

Egyszer a „legnagyobb” evezősünk az mondta: „Evezz valamit , azt’ magyarázd meg”. Nos, vannak dolgok, amiket nem kell szépíteni és vannak dolgok, amiket nem érdemes. Az előbbi kategóriába tartozik a két „A” döntős csapatunk, a női ks dubló (Alliquander Anna és Hajdú Zsuzsi), és a férfi peror (Simon Béla és Juhász Adrián) eredménye. Vajon, mindkét csapatban benne volt a dobogó? Talán, lehet, egy biztos (mint mindannyian) végig küzdték a futamot. Az eredmény: valahol az olimpiai kvalifikáció határán, remélhetőleg azon belül vannak, a nemzetközi evezős idény zárása után. Ami a többieket illeti, nem szeretnék bele menni mély elemzésekbe, hisz a mezőny nagyon vegyes volt. Szabó Katinál és a ks négyesnél itt volt a mezőny krémje, míg Tomiból sokat kivett az előző két nap kemény menete biztosan és mégis csak normál súlyú evezésről van szó.

Ami a mi teljesítményünket illeti,  nem akarom szépíteni, úgy mentünk, amilyen az eredmény lett…

Ismét láttuk, hol tartunk és azt is, van még hova…(ez az egész csapatra vonatkozik).

Kb. ilyen és ehhez hasonló nagy mondatokat, tudnék még írni, úgyhogy inkább be is fejezem, és neki indulok a csapattal a kb. 18-20 órás haza útnak.

Képek/videók holnap/holnap után várhatók.

Addig is Big Up, minden sportársnak. Szerda reggel nyolcas!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr851394670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása