Ismet mediaban

2009.11.16. 20:53

A mai reggel, mikor Vanczak baratom irt, hogy irt egy cikket a honlapra, mèg orultem, hogy ismet keszult valami rolunk, es foleg, hogy elojott az ob kerdese - nem tudom figyeltetek a kommenteket.

Az orok OB, ami, miota okoz gondot "bizonyos orszagos bajnoki cimek" ertekenek valodi felmeresenek. Ehhez kepest csak nehany megkozelites:

Szlovenia: OB szeptemberben; Olaszorszag: OB szeptemberben; Nemetorszag: OB aprilisban - de itt van annyi rgeionalis bajnoksag, hogy egesz evben eveznek; Uj-Zeland: lehet verseny egyesulni az OB.

Valahogy mindegyik megoldasban latok raciot - en szemely szerint tamogatom az augusztusi OB-t, legalabb mindenki egesz nyaron evez kiveve egy, max. ket hetet az atlagos masfel honap kighagyas helyett.

De talan ez a kisebb dolog.

Az esti honlap vizitem, mar kevesbe volt orom teljes, hogy tovabbra sem tudunk megnyugtato valaszt kapni az allamtol, nagyon elszomorit. Vajon milyen mely erdekek lehetnek amogott, hogy oly sok pozitiv szobeli igeret utan meg mindig viaskodunk egy media carral azert, hogy a Margitszigeten maradhassunk azok kozott a korulmenyek kozott, amik nelkul nem lehetne versenysportot fenntartani a Margitszigeten - igy higienias oltozot, konditermet, stb.

Nagyon nehez igy sportolni, versenyezni, hogy ott lebeg felettunk az a bizonyos kard. Itt Mantovaban, valahogy ez elkepzelhetetlen lenne, hisz a klub 7000 tagjaval maga a megvalto tomeg ilyen esetekben, akik a helyi jogalkotast befolyasoljak.

Sajnalatos, hogy a fovaros, vagy valamely, nem az evezes berkeibol szarmazo sportvezeto meg nem allt ki mellettunk, pedig mennyien tudjak ismerik a problemat.

De meg nincs vege a kuzdelemnek, es a sok csusztatassal tarkitott irodafoglalo nyilatkozatt, kozott mi is megtudunk jelenni - es ehhez kell mindenkinek a segitsege, hogy megmozgassuk a hozzank kotodoket, regi es jelenlegi ismerosoket.

Sajnos, innen csak ennyivel tudok segiteni, de mindenki gondolja vegig, hogy mivel tudna ebben segiteni.

Lehet, hogy egyszeruen csak azzal amit nap, mint nap tesz, hogy lejar evezni a Margitszigetre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr971530287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása