Kommentezésnek köszönhetően sikerült Annával találkoznunk, aki ép edzés közben jött át hozzánk az utca túloldalán lévő szállónkba.

A mai nap nyugodtan telt, elmentünk a tengerhez, majd délutáni majd délutáni pihenőt tartottunk - ahol enyhén meg lettem szídva, amiért felvetettem, hogyon lehet ennyit pihenni. Délutáni edzés elején jött át Anna. Megbeszéltük, hogy minde a legnagyobb rendben, út, malév, szálloda, volt a tudományos múzeumben és a szomszédos bevásárló közponban is.

Megkérdeztük, hogy mit eszik - mert mi nem vagyunk a helyzet magaslatán, mire Anna a szomszédos bevásárló kp alját ajánlotta, ahol sok minden van és sokan esznek és jól néz ki - tehát biztos jó...

 

...Sajnos nam az...

 

De ezt már előző este tudtuk. Edzés után kipróbáltuk a Skierget, a Concept leguljabb találmányát. Nem rossz, ha majd sok pénzünk lesz a Dyno mellé beállíthatunk egy ilyet is. Gyors zuhany után a belváros felé vettük az irányt, hogy megnézhessük a "Wolfman"-t. Jó volt, legalábbis már a USA-ben is moziztunk. De ezt nem most kell kiértékelni.

Ami viszont egyre nagyobb gond, hogy nem nagyon van mit enni, de még nem haltunk éhen, de már kezd elegem lenni a gyorskajából. !!!Még egy gyrosos sincs!!!

Holnap délelőtt lehet csak edzeni aztán regisztráció. Képek a www.danubiusnhe.com -on vannak a galériában.

Ígérem egy normális beszámoló is lesz miután hazamegyek, mikor már minden leülepedett.

Most pedig alvás és olimpiai megnyitó nézés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr451753902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nar bo 2010.02.13. 15:05:17

Örülök,hogy jól vagytok.Majd találtok ennivalót is.Üdv.nar bo

Ráró 2010.02.13. 22:35:19

Királyak a képek!!!
aztán kokeményen holnap
süti beállítások módosítása