Közgyülés

2008.05.02. 12:46

Szerdán, április 30.-án lezajlott a rendes éves közgyűlés, mely egyben tisztviselőválasztás is volt egyben.

A közgyűlés elfogadta a 2007. évi szakmai, gazdasági beszámolót, a számvizsgáló és fegyelmi bizottság jelentését. Ezután lemondott az elnökség és lezajlott a választás.

Az elnökség névsora: Denk András (elnök), Dr. Domonkos Anna (szakmai alelnök), Zarándy Pál (gazdasági alelnök), Dr Gellai Imre (tiszteletbeli elnök), Czeiner László, Ligeti Zsolt, Máte Ibolya, Orbán Gergely, Rózsa Bálint, Szántó Éva, Tóbiás János, Vanczák Gergely, Zarándy Beáta

Fegyelmi bizottság: Dr Szántó Tibor, Dr Alliquander Anna, Raffaj Katalin

Számvizsgáló bizottság: Erdős Marianne, Mátyásfalvi János, Dr Farkas Ildikó

Végül elfogadásra került a 2008. évi gazdasági és szakmai terv. A gazdasági terv keretében a közgyűlés elfogadta a 2008-ra vonatkozó tagdíjakat:

tagdíj: 6000 Ft (5500-ról emelve)

Pártoló tagdíj: 1500 Ft (1000 Ft-ról emelve) 

jogi tagdíj 100 000 Ft (80 000-ről emelve)

A telephasználati, futó, eseti, hajóbérleti illetve oktatói díjakról alapszabálys szerint az elnökség a későbbiekben dönt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr85450955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása