Felkészülés 3.0 - indulás

2010.02.10. 00:06

A felkészülés az idei 2000 méteres ergométer versenyre immár hivatalosan is az utolsó száz órához érkezett. Ahogy Anna írta az előző kommentekben, az utolsó hét gyakorlatilag szabadfoglalkozás...sajnos nekem ez annyra jól sikerült, hogy ma nem tudtam mozogni - mivel tíz napos távollét esetén a munkát úgy kellett otthagynom, hogy minél kevesebb csontváz döljön ki 22én reggel a finomítóból - persze a skype regisztráció már befigyelt.

Már kész a táska, végig gondolva az út. Reggel fél hatra jönnek értem és remélem fél tízkor találkozom Gergővel és Csepivel Rómában, ahonnan már egy géppel megyünk Bostonba.

Csak így az utolsó napon kezdett el foglalkoztatni a dolog, hogy kint, hogyan, hol fogunk edzeni - de ahogy az út egyéb dolgaival kapcsolatban Ibolya (Csepi mama) táv segítséget adott nem hiszem, hogy gond lehet.

Laptop és fényképezőgép lesz - szóval böszen küldök infót mindnekinek, aki szombaton Budaörsön húzza a 2000m. Sajnos Anna idén nem fog otthon csúcsot húzni, de jó volna hétfőn velekezdhetne a híradó, a sportplusz egy jó telefonos interjúval.

Kintről többet, jobbat, izgalmasabbat, pihentebbet, erősebbet!

 

G.

A bejegyzés trackback címe:

https://dnhe2.blog.hu/api/trackback/id/tr321744414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nar bo 2010.02.13. 15:29:50

Jó olvasni az írásodat.Jó edzést és szép napokat! nar bo
süti beállítások módosítása